Lifeline view

Velkommen til Glomdal Førstehjelp

- din lokale førstehjelpspartner

Lifeline VIEW Hjertestarter

 

Den første og eneste hjertestarter i markedet med en interaktiv fargeskjerm som viser steg-for-steg videoer på Norsk med hjerte-lungeredning og ekstern defibrillering.

 

 

Ikke vær redd

Hjertestarteren Lifeline VIEW fra USA gjør det enkelt for alle, fra etablerte “first respondere” til utrente forbipasserende å respondere med trygghet og korrekthet under en hendelse.

 

Denne revolusjonerende livreddende enheten kombinerer en elegant og brukervennlig design med tøffe spesifikasjoner tilpasset for bruk i det Amerikanske Forsvaret.

 

Med sin bifasiske bølgeform tilfredstiller den alle de virksomhetskritiske funksjoner som er nødvendige for å gi den mest avanserte hjertestansbehandling, og den følger selvfølgelig anbefalingene fra Norsk Gjennopplivningsråd.

 

Du kan være trygg på at enheten er lett å vedlikeholde og alltid klar for bruk. I tilegg er den designet for å enkelt kunne oppdatere og oppgradere forbedringer i årene som kommer

 

 

Klar for redning

Når en hjertestans plutselig inntreffer må du til enhver tid være trygg på at hjertestarteren er klar til bruk. Lifeline VIEW kjører omfattende selvtester daglig for å sikre at maskinen fungerer skikkelig og viser deg dette umiddelbart med et sterkt grønt, blinkende lys fra lysdioden.

 

De fleste andre hjertestartere signaliserer kun når det er et problem og overlater til brukeren å søke etter viktige biter av feilinformasjon. Lifeline VIEW er annerledes. Med et trykk på en knapp, og uten å slå på selve enheten, kan brukeren raskt sjekke at hjertestarteren er klar for bruk. Maskinen kommuniserer umiddelbart den operative statusen på hjertestarteren, batteriet og elektrodene.

 

Viser og forteller deg

Andre hjertestartere forteller deg hva du skal gjøre. Lifeline VIEW viser deg, med detaljerte interaktive videoer i fullfarge. På skjermen fremkommer det forklarende tekst simultant med den interaktive videoen og stemmeinstruksjoner. Dette forsterker instruksjonene, samt gjør det enkelt og nyttig i miljøer med mye støy der stemmemeldinger er vanskelig å høre

 

En personlig instruktør

Å bruke Lifeline VIEW er som å ha en personlig instruktør ved din side. Den viser deg en video av hvordan du skal bruke hjertestarteren, fra å forberede pasienten, åpning og tilkobling av elektrodene til levering av strømstøtene.

 

Den veileder deg også igjennom alle trinn for effektiv hjerte-lungeredning (HLR) med innblåsninger. Den kan også vise deg oppgavene så mange ganger du har behov for, slik at du er absolutt trygg på alle handlinger du skal utføre

 

Lett vedlikehold

Vedlikehold har aldri vært enklere. Lifeline VIEW har revolusjonert vedlikehold av hjertestartere. Den selvtester daglig alle maskinens funksjoner.

 

Ved kontroll og bytte av batteri og elektroder, vil du få

klare instruksjoner i form av tale og videomeldinger

 

Defibtech og Mediq Norge AS

Defibtech har nå levert over 160,000 defibrillatorer til et globalt marked. Markedsposisjonen styrkes av prisvinnende design, solide produkter, enkelt vedlikehold og alt dette til en riktig pris.

 

Mediq Norge AS er ekslusiv importør av alle Defibtech hjertestartere i Norge og er en ledende leverandør av medisinsk forbruksmateriell og helsepleie produkter til offentlige og private institusjoner, legekontorer og alle landets sykehus.

 

En anskaffelse av Defibtech produkter fra Mediq Norge AS vil være et trygt valg

 

 

 

 

Donec orcrisus prwoin loboris abitamse mollis aliquetiam fringilmlwa blandit us consequat lacwms.

Donec orcrisus prwoin loboris abitamse mollis aliquetiam fringilmlwa blandit us consequat lacwms.

FUSCE CONSECTETUR

Donec orcrisus proin lobortis queros mollis aliquet etiam fringilla blandit mus consequat hacwm habitasse platea dictumst in metus lectus. Donec is qualacus sitamet sagittis lectus nunc fringilla sollicitudin placerat.

 

 

Maecenas Sitamet

Velit hymenaeos duis tristique donec urna vehicula phasellus placerat gravida velit vitae maecenas phasellus.

Graesent Pnrus

Odio massa id aliquam etiam magna dis arcu donec pharetra tempor erat vehicula porttitor et erat ipsum vitae mollis.

Donec Fimentum

Sunt ac eu nisl imperdiet gravida mattis pellentesque ultricies viverra vel nec morbi donec id ut pharetra.

PBMS IMPERDE MACENAS

Nam faucibus sint diam vitae ac congue lorem lacus curabitur ridiculus magna sit id tincidunt

 

WUSPNSSE UCLERIS

 

 

Donec orcrisus proin lobortis queros molliswe

 

Etiam fringilla blandit mus consequat hacwm

 

Habitasse platea dictumst in metus lectus necis

 

Qualacus sitamet sagittis lectus nunc fringilla

OAECENAS PORTA

 

 

8901 Marmora Road, Glasgow, D04 89GR

+1 (800) 123 9876

info@demolink.org

 

KUSCE

© COPYRIGHT | PRIVACY POLICY